پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

حاجی میرزایی از نفوذ در دولت برای پیگیری مطالبات فرهنگیان استفاده کند

نماینده مردم رامسر و تنکابن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزرای پیشنهادی گزینه‌های خوبی هستند، گفت: آقای حاجی میرزایی به دلیل نفوذ در دولت می‌تواند در پیگیری مطالبات فرهنگیان اثرگذار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، شمس الله شریعت‌نژاد نماینده مردم رامسر و تنکابن در مجلس شورای اسلامی ، درباره ارزیابی خود از وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اظهارداشت: اخبار و اطلاعات من مؤید این است که وزرای پیشنهادی، گزینه‌های خوبی هستند.

 

وی در زمینه تصدی مونسان گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: عملکرد گذشته آقای مونسان در حوزه گردشگری در منطقه ما خوب بود و به نوعی فعال‌تر از بقیه بودند.

 

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره حاجی‌میرزایی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت آموزش و پرورش نیز اظهارداشت: آقای حاجی میرزایی هم به دلیل اینکه در دولت نفوذ دارد می‌تواند در بخش مطالبات فرهنگیان اثرگذار باشد، ضمن اینکه آقای حسینی سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش هم وی را تأئید می‌کند و نشان می‌دهد که گزینه مناسبی است.

 

نماینده مردم رامسر و تنکابن در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: انتظار ما در این مدتی که از دولت باقیمانده این است که گزینه‌ای را پیشنهاد دهد که مسلط به حوزه آموزش و پرورش باشد و به نوعی صفرکیلومتر نباشد که بخواهد از صفر شروع کند چون فرصتی ندارد و امیدوارم گزینه‌های پیشنهادی نیروهای مؤثری برای این دو وزارتخانه باشد.

 

شریعت‌نژاد در پایان در پاسخ به این سؤال که نظر شما نسبت به دو گزینه پیشنهادی چیست؟ اظهارداشت: نظر من فعلاً مثبت است، وزرا باید برنامه‌هایشان را ارائه دهند و بعد تصمیم‌گیری کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر